Let's tie the knot.

Trouwen. Het mooiste liefdesfeest wat er is! Een magische dag waarop jullie ja zeggen tegen een toekomst samen en het leven vieren in al zijn kleuren, samen met iedereen die jullie lief is. Maak plezier, vier, dans en lach. Ik help jullie graag om deze herinneringen vast te leggen!

Mijn stijl laat zich het beste omschrijven als ongedwongen, intiem en verhalend. Ieder stel is uniek en daarom geloof ik niet in een picture perfect recept. Ik werk dus geen standaard lijstjes af met geknutselde poses maar zoek intuïtief naar beelden die het beste bij jullie, jullie gasten en de dag passen. Observerend en zonder al te veel regie en poespas. Ik leg de hoogtepunten vast maar focus me vooral ook op het vangen van het gevoel en de kleine momenten, want juist die beelden geven zo veel betekenis aan jullie dag.

NEEM CONTACT OP

TROUWFOTOGRAFIE

01.

Vanaf € 1.595,-

Mijn tarieven voor een bruiloftsreportage beginnen bij €1.595,- voor zes uur fotografie. Omdat elke bruiloft uniek is en ieder bruidspaar andere wensen heeft, stel ik graag een persoonlijke offerte voor jullie samen aan de hand van jullie plannen. Willen jullie graag meer weten? Vraag dan mijn brochure aan en dan kletsen we verder.

- Persoonlijk of digitaal kennismakingsgesprek

- Minimaal 200 zorgvuldig bewerkte beelden (6 uur fotografie)

- Online gallery die jullie makkelijk kunnen delen met jullie gasten

- Preview van 20 beelden binnen 48 uur na de bruiloft

- Mini album cadeau, met de mogelijkheid tot upgraden naar een luxe trouwalbum

Vraagt jullie bruiloft om maatwerk doordat jullie bijvoorbeeld een weekendbruiloft hebben gepland of trouwen jullie in het buitenland? Dan maak ik graag een passende offerte op maat.

Vanaf € 450,-

Foto's van één van de mooiste dagen van je leven vragen om een mooi trouwalbum. Iets wat van generatie op generatie kan worden doorgegeven. Samen selecteren we de foto's en bespreken we jullie wensen en ik ontwerp de rest. Meer weten? Vraag mijn brochure aan of neem contact met me op en dan vertel ik je meer.

€ 280,-

02.

Jouw zwangerschap op beeld. Een bijzondere en magische fase waarin ik je graag op je mooist vastleg. Dit doe ik op een ontspannen en natuurlijke manier, in een omgeving waar jij je prettig voelt. Dit kan bij jou thuis zijn maar dit kan ook in een studio, mooie hotelkamer of buiten in het groen. Zolang er maar genoeg daglicht is. Zo komen we samen tot de mooiste beelden die bij jou passen.

- 1.5 uur fotografie

- 15 door jou geselecteerde foto's

- zorgvuldige nabewerking

- persoonlijke online gallery

- outfit wissels mogelijk

- mogelijkheid tot het bijbestellen van extra foto's

* prijzen zijn excl. reiskosten en parkeergeld

03.

€ 280,-

Mama zijn. Waarschijnlijk de belangrijkste rol in je leven. En alle clichés zijn waar, want wat gaat de tijd van groot worden snel. Ik druk graag de pauze knop voor je in door jou en je kindje(s) vast te leggen op beeld, zodat je, jaren vanaf nu, terug kunt kijken op die bijzondere en transformerende periode. Dit doe ik op een ongedwongen manier, in een omgeving waar jij je prettig voelt. Dit kan bij jou thuis zijn maar dit kan ook in een andere omgeving.

- 1.5 uur fotografie

- 15 door jou geselecteerde foto's

- zorgvuldige nabewerking

- persoonlijke online gallery

- outfit wissels mogelijk

- mogelijkheid tot het bijbestellen van extra foto's

* prijzen zijn excl. reiskosten en parkeergeld

KIND WORDS

TOSCANE, ITALIË

AMSTERDAM, NEDERLAND

DELFT, NEDERLAND

"Laura heeft onze trouwfoto’s gemaakt en we zijn super blij met het eindresultaat! Laura heeft oog voor detail en heeft elk moment gepakt, alsof ze overal tegelijkertijd aanwezig was. Dankzij Laura kunnen wij nagenieten van ieder moment van onze bruiloft, die zo beeldend is vastgelegd dat we hem steeds weer opnieuw beleven. Daarbij is Laura ook nog eens gezellige toevoeging en een fijn persoon om om je heen te hebben. Duizend maal dank en boek Laura maar snel, want ons netwerk zal absoluut gebruik gaan maken van haar kwaliteiten!"

"In September 2019 hebben wij ons droom huwelijk gehad in Italië. Wij kijken er met zoveel liefde op terug als wij naar de foto’s kijken die Laura heeft gemaakt. Het is bijzonder om te zien hoe zij de dierbaarste momenten heeft weten vast te leggen zonder dat wij dat door hadden. De foto’s zijn puur en laten precies zien hoe die twee dagen waren, alleen maar liefde! We hadden geen betere fotograaf kunnen hebben, we raden Laura zeker aan!"

"Het is geweldig dat Laura onze speciale dag vast wilde leggen. Met de mooie foto's hebben we herinneringen die voor altijd zullen blijven. Laura heeft alles mooi vastgelegd, zonder dat wij het idee hadden dat er constant iemand om ons heen liep. Normaal gesproken zijn wij erg ongemakkelijk in de buurt van een camera, maar het is Laura gelukt ons op de foto te krijgen zoals we onszelf kennen. Daarnaast is ze als persoon erg leuk en spontaan. Echt een topper.

Wij willen Laura via deze weg nogmaals bedanken. Iedereen zou voor zijn bruiloft zo'n fotograaf moeten hebben!"

- Maud & Ruud

- Aline & Sirik

- Lisette & Dustin