"DANKZIJ LAURA KUNNEN WIJ NAGENIETEN VAN IEDER MOMENT VAN ONZE BRUILOFT, DIE ZO BEELDEND IS VASTGELEGD DAT WIJ HEM STEEDS WEER HERBELEVEN."

ALINE EN SIRIK

Let's chat!

Wil je mijn brochure ontvangen of ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Vul dan onderstaand formulier in, stuur me een e-mail of bel me.
Ik hoop je snel te spreken!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

FAQ

HOELANG DUURT HET VOORDAT IK DE FOTO'S ONTVANG?

01

Dit is afhankelijk van de shoot die je boekt. Zo duurt het bijvoorbeeld langer om een trouwreportage na te bewerken dan een zwangerschapsshoot. Jullie ontangen de foto's van jullie bruiloft binnen maximaal zes weken. Voor een andere shoot houd ik twee weken aan.

FOTOGRAFEER JE OOK BRUILOFTEN IN HET BUITENLAND?

02.

Jazeker, graag zelfs! Ik heb eerder een bruiloft in Italiƫ en in Frankrijk mogen vastleggen. Gezien het vaak om een meerdaagse bruiloft gaat maak ik graag een offerte voor jullie op maat, op basis van jullie plannen en wensen. Stuur me een

e-mail, bel me of vul het contactformulier in en dan ga ik voor jullie aan de slag.

HOEVEEL UUR MOETEN WE JOU BOEKEN VOOR ONZE BRUILOFT?

03

Om jullie bruiloft goed vast te kunnen leggen raad ik aan om mij 10 tot 12 uur te boeken. Zo kan ik de hele bruiloft vastleggen, van het moment dat jullie je klaarmaken tot de late uurtjes.

HOELANG VAN TEVOREN MOETEN WE JOU BOEKEN?

04

Om teleurstelling te voorkomen raad ik jullie aan om mij minimaal een half jaar voor de bruiloft te boeken. Een zwangerschapsshoot adviseer ik rond de zevende maand in te plannen. Zo zit je niet te dicht op de uitgerekende datum en is je buik mooi rond.