Beelddenker en het gezicht achter de camera. Samen met mijn liefde en dochtertje woon ik in het mooie Zwolle. Naast fotograferen geniet ik het meest van de momenten met vrienden en familie. Zet mij aan een lange tafel met lekker eten, goede wijn en fijne mensen en ik ben op mijn best. Of in het warme Azië. Samen met mijn vriend mooie plekken ontdekken en dan het liefst achterop de motor of in een zijspan (ja, écht).

Met mijn foto’s wil ik je terug kunnen brengen naar dierbare gebeurtenissen. Ik wil je laten herinneren, en belangrijke momenten voelbaar en levend houden. Het grootste compliment is wanneer een bruidspaar of klant zichzelf of zijn geliefde herkent in de foto’s. Reacties als “je hebt mij vastgelegd, precies zoals ik me op dat moment voelde” en “je hebt de sfeer van de dag en de persoonlijkheden van onze gasten precies weten te vangen”, zijn voor mij goud waard.

Een geslaagde fotoreportage is voor mij meer dan de perfecte plaatjes alleen. De beelden moeten je niet enkel meenemen van hoogtepunt naar hoogtepunt, maar het moet een weerspiegeling zijn van jullie verhaal. En dat verhaal wordt compleet door de kleine momenten tussendoor. Een geruststellende blik, die stiekeme knipoog, een aanstekelijke schaterlach of tranen van geluk. Jullie gasten spelen daarin geen bijrol in mijn reportages. Zij zijn die dag net zo belangrijk als jullie.

Waarom ik fotograferen zo leuk vind? Doordat ik op een andere manier connectie kan maken. Met de mensen voor mijn lens maar ook met de plek waar ik op dat moment ben en met alles wat er om me heen gebeurd. Ik observeer en mag keer op keer een pauze knop indrukken. Iets wat in de drukte onopgemerkt aan je voorbijtrekt, maak ik door mijn fotografie tot een blijvende herinnering. Fantastisch om te mogen doen, toch?

Ongedwongen, intiem en verhalend

Mijn stijl laat zich het beste omschrijven als ongedwongen, intiem en verhalend. Heldere beelden zonder te veel poespas. Ik geloof niet in een picture perfect recept. Ik beschouw iedereen voor mijn lens als eigen. Ik werk dus niet standaard lijstjes af met geknutselde poses, maar zoek naar beeld dat het beste bij jou, de omgeving en het moment past. Losjes en zonder al te veel regie.

KIND WORDS

UTRECHT - NEDERLAND

WIJK AAN ZEE - NEDERLAND

GOUDA - NEDERLAND

"Wij willen jou bedanken voor de geweldige foto's!

Je hebt precies begrepen wat wij wilden; los, luchtig en vrolijk. Een van de foto's hangt vergroot bij ons in huis en iedereen vindt deze foto prachtig!

Het was niet makkelijk om met 13 graden en heel veel wind goede foto's te maken, maar het is jou super gelukt!

Het voelde goed om jou om ons heen te hebben gedurende de dag. Je bent een sociale en toegankelijke fotografe. En ook nog eens een ontzettende lieverd!"

"Wij hebben een fantastische dag gehad met veel elementen en meer dan 100 man, en je hebt het allemaal prachtig weergegeven! Je hebt echt de sfeer van de dag weten vast te leggen. Je was op de achtergrond en soms bijna onzichtbaar en tegelijkertijd aanwezig.

De belangrijke momenten van de dag, maar zeker ook de liefdevolle of emotionele momenten tussendoor, zijn prachtig weergegeven. De zeldzame traan bij de vader van de bruidegom werd ook door jou gevangen.

Wij wilde geen zoetsappige pastel foto’s maar jouw stijl past echt bij ons. Er was een echte klik en zouden je dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en familie!"

"Elke keer als we de foto’s van onze bruiloft terugkijken, beleven we die magische dag weer opnieuw. De foto’s zijn zo mooi en echt, iedereen staat er op zoals ze zijn. Er zijn veel foto’s waarvan wij denken; waar stond Laura dan?! En dat is precies wat zij zo super goed deed, vanuit elke hoek heeft ze ons vastgelegd. Alle blikken en onderonsjes, waarvan je als bruidspaar soms niet in de gaten hebt wat er allemaal afspeelt, heeft zij vastgelegd. Wij zijn super blij dat we Laura hebben gevraagd, we hadden niemand anders gewild!"

- Raphaëlla & Stefan

- Nicolette & Marco

- Lisanne & Gerard